LMZN

Atvērta OECD Kooperatīvo pētījumu programma 2024. gadam

Atvērta OECD Kooperatīvo pētījumu programma 2024. gadam

Līdz 2023. gada 10. septembrim ir atvērta pieteikšanās OECD Kooperatīvo pētījumu programmai (Co-operative Research Programme: Sustainable Agricultural and Food Systems, CRP) 2024. gadam.

Informācija (CRP reklāmas buklets, CRP programmas uzsaukums, kā arī Nacionālo korespondentu labas prakses rokasgrāmata) un pieteikšanās formas atrodamas Co-operative Research Programme: Sustainable Agricultural and Food Systems mājaslapā www.oecd.org/agriculture/crp .

BEST PRACTICES GUIDE For National Correspondents [pdf.]

Lai pētnieki saņemtu stipendijas uz OECD programmas finansējumu ir jāiztur konkurss. Stipendijas ilgums 6-26 nedēļas, tajā ietverti izdevumi par transportu, uzturēšanās izdevumi, pēc doktorantūras mācības (postdoctoral training) tiem, kas plāno veikt pētniecisko darbu laboratorijā citā valstī.

Konkurss arī līdzfinansējumam starptautiskiem pasākumiem (konferencēm, semināriem, kongresiem), kuros informē politikas veidotājus, privāto sektoru un zinātnes pārstāvjus par pašreizējiem un nākotnes pētījumiem, zinātnisko attīstību jautājumos, kas iekļaujas CRP programmas un OECD prioritātēs. Līdz ar finansējumu sedz transporta un uzturēšanās izdevumus uzaicinātajiem lektoriem no ārvalstīm.

Par savu lēmumu iesniegt dokumentus OECD CRP atbalstam 2024. gadam, lūgums informēt Zemkopības ministrijas OECD Pētniecības atbalsta programmas nacionālo korespondentu Dr.sc.agr. Aināru Nābelu-Šneideru: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., tālrunis 29424753.

Šogad OECD atbalstu saņem Lietuvā organizēts simpozijs "The Future Role of Ley-Farming in Cropping Systems”, kas notiks Viļņā 11.-14. jūnijā.

Lasīts 402 reizes
We use cookies
Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies")