LMZN

Norisinājās Zemgales reģiona amatnieku un mājražotāju kontaktbirža

2022. gada 8. decembrī Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) norisinājās 12. Zemgales reģiona amatnieku un mājražotāju kontaktbirža. Tajā piedalījās teju 100 dalībnieki ne tikai no Jelgavas pilsētas un tuvumā esošajiem novadiem un apdzīvotajām vietām: Ozolniekiem, Bauskas, Tukuma, Rīgas, Ziedkalnes, Platones un citiem, bet arī attālākiem: Ludzas, Siguldas, Salaspils Jūrmalas, Ogres, Jēkabpils un Viesītes.

Kontaktbiržā dalībnieki ne tikai piedāvā savu produkciju pircējiem, bet arī sacenšas par radošuma balvu “Ideju spogulis” dažādās nominācijās. Amatniekus un mājražotājus vērtēja arī žūrija, kas meklēja inovatīvas un radošas izpausmes dalībnieku vidū. Šogad radošuma balvu “Ideju spogulis” nominācijā “Par idejas pieteikumu” saņēma Daniela Solovjova-Vlasova ar Kafijas kalendāru.  Žūrijas komisijā piedalījās arī LZA ģenerālsekretāre Baiba Rivža.

Informācija: Kontaktbiržā satiekas amatnieku darinājumi un mājražotāju veikums, Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrs, 2022. gada 8. decembris

Lasīts 584 reizes
We use cookies
Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies")